6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Bolu Dağı'nda sis uyarısı

Bolu Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri bayram tatili için yola çıkacak sürücüleri Bolu Dağı'nda zaman zaman oluşan sise karşı uyardı. 

Bolu Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik yetkilileri, Bolu Dağı Seymenler ve Karanlık Dere mevkisinde zaman zaman oluşan sis nedeniyle görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğünü kaydederek, “D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesimini kullanacak sürücüler çok dikkatli olmalı. Yakın takip ve hız yapmamalı. Güzergahta sis lambalarını yakarak ilerlemeliler” diye konuştular.

Bayram tatili nedeniyle Bolu Dağı'nda araç yoğunluğunun yaşanacağını belirten ekipler, “Bayram tatili için yola çıkan sürücüler, yola çıkmadan önce araçlarını yol şartlarına göre hazırlasın. Sürücüler uykusuz ve yorgun bir şekilde yola çıkmasın. Ayrıca bir an önce gideyim diye acele ve hızlı araç kullanmasınlar. Aksi taktirde kendileri kaza yapacağı gibi başkalarının da kaza yapmasına neden olurlar” dediler.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri Bolu Dağı güzergahı boyunca her 30 kilometre de bir seyyar ya da sabit ekip bulunduruyor. Ekipler zaman zaman sürücüleri trafik akışı hakkında uyarıyor.

AA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 13:25:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?