3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

'Bolu için el ele toplantıları'

AK Parti Bolu İl Başkanlığı, "Bolu İçin El Ele" koordinasyon toplantılarının 3'üncüsünü gerçekleştiriyor.

13 Ekim Pazartesi günü yapılacak olan toplantıya Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Vahit Kirişçi'de katılacak.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Güz 3'üncüsünü düzenleyecekleri "Bolu İçin El Ele" koordinasyon toplantısıyla ilgili bir bilgiler verdi. Güz, "Bundan önce konusu Abant'ın Geleceği olan koordinasyon toplantımıza Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu katılmış, sivil toplum örgütlerimizin ve konuyla ilgili belediye ve vatandaşlarımızın önerileri tespit edilmişti.

Bugün Abant'la ilgili yapılan çalışmalar, bu toplantılarımızın önemini bir kez daha göstermiş oldu. Bu toplantıda 'Kanatlı Et Sektörünün Atıkları'nı değerlendireceğiz. Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Vahit Kirişçi'nin de katılacağı toplantımızda konunun, bütün sivil toplum örgütleri, kanatlı et sektörü temsilcileri, muhalefet partileri, iktidar partisi tarafından müzakere edilmesi öngörülmektedir" dedi.


Mehmet Emin Güz konuyla ilgili proje sunumu yapmak isteyenlerin önceden il başkanlığına bildirmek kaydıyla, toplantılara katılarak projelerini sunmalarının mümkün olacağını belirterek, "Bolu'da güç ve emek birlikteliği oluşturacak, sinerji sayesinde, çok daha güzel yarınlara doğru hep birlikte koşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 16:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?