3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bolu konuklarını uğurladı

GÖNÜL KÖPRÜSÜ ÖĞRENCİLERİ BOLU'DAN AYRILDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen "Gönül Köprüsü" projesi kapmasında Balıkesir'den Bolu'ya gelen öğrenciler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

İzzet Baysal Anadolu Lisesi'nde yapılan törende İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, öğrencileri otobüslerine bindirerek memleketlerine uğurladılar. İl Milli Eğitim Müdürü Sezer, öğrencilerin hareketi öncesi yaptığı konuşmada, Balıkesir'den misafir olarak gelen öğrencileri Bolu'da en iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını belirtti. Sezer, "Bakanlığımızın organize ettiği Gönül köprüsü projesi kapsamında ilimize gelen siz sevgili öğrencilere Bolu'daki tarihi ve doğal mekânları gezdirmeye çalıştık. Bu zaman içinde sizlere en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalıştık. Memleketinize gittiğinizde sizden tek ricam Bolu'dan bahsetmeniz olacaktır. Ailenize ve Balıkesirlilere selamlarımızı iletmeyi unutmayın" dedi.

Daha sonra topluca çekilen hatıra fotoğrafları ile misafir öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve İzzet Baysal Anadolu Lisesi personeli tarafından yolcu edildi.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ ÖĞRENCİLERİ BOLU'DAN AYRILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 12:17:02
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 12:21:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?