3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bolu solun kalesi olmaktan çıktı

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun, çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Yerel seçimler öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun ve beraberindeki heyet, yerel seçimleri değerlendirdi. Seçimler öncesi basın mensuplarının yoğun mesai harcadığını söyleyen Ercoşkun, partisinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Pazartesi günü katılacağı mitinge hazırlandıklarını ifade eden Ali Ercoşkun, “Sayın Genel Başkanımız Pazartesi günü Bolu’ya gelecek. Tarihi de kendisi belirledi. Biz de bu organizasyona hazırlanıyoruz. Diğer partilerin genel başkanları Bolu’ya gelmiyor. Biz ise il ve ilçelerimizle başbakanımızı karşılayacak olmanın heyecanı içindeyiz. Gençlik ve Kadın kollarından oluşan komisyon kurduk. Pankartlar
ve afişler bastırdık. Daha ileriye gitmek için çalışıyoruz” diye konuştu.


Yıllardır sol partilerin kalesi olan Bolu’da artık AK Parti döneminin başladığını belirten Ali Ercoşkun, “Son yıllara kadar Bolu hep solun kalesi olarak bilindi. Artık bu devir bitmiştir. Dönem AK Parti dönemidir. Özellikle Bolu merkezde ne bu seçimlerde ne de önümüzdeki seçimlerde bizim önümüze geçemeyecekler. 29 Mart akşamı da en az yüzde 10’luk oy farkı atacağız. İlçelerde de çalışmalarımız devam ediyor. Geçen seçimlerde Mengen, Dörtdivan
ve Gökçesu’yu kazanamamıştık. Bu seçimlerde inşallah oralarda da AK Parti zaferi yaşayacağız. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.
Bir basın mensubunun, “AK Parti içerisinde küskünlük olduğu söyleniyor. Buna katılıyor musunuz” sorusuna, Ercoşkun, “AK Parti’de küskünlük olamaz. Biz sıfır kilometre bir parti değiliz. Geçtiğimiz haftalarda Termal Otel’de kahvaltı yaptık. Bütün partililer oradaydı. Ve biz bu ekibimizle şuana kadar 25 bin haneyi ziyaret ettik. Her seçimler öncesinde parti içersinde birileri görev alır, birileri alamaz. Bunu bazıları dargınlık ya da küskünlük olarak algılayabilir” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 16:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?