9
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Bolu SSK, 'Bölge Hastanesi' olacak

Son teknolojiyle donatılan SSK Hastanesi Herkesin imrenerek bakacağı bir bina haline geldi. Bütün işlemlerinin bilgisayar ortamında denetlendiği Hastanenin, Bölge Hastanesi olma olasılığının ise yüksek olduğu bildirildi.

Bolu’da 12 Kasım Depreminden sonra ağır hasar alan ve yıkıldıktan sonra prefabrik hastanede hizmet vermeye başlayan Bolu SSK Hastanesi yeni inşaatı Haziran ayında tamamlanacak. Pazartesi gününden itibaren ise Polikliniğin yeni binada hizmete girmesi bekleniyor. Elektrik, su, ısı gibi tüm tesisat işlemlerinin tamamlandığı hastane 250 yatak kapasiteli. Bir bölge hastanesi olabilecek konumda olan SSK Hastanesi’nin son durumu hakkında bilgiler veren Şantiye Şefi Sedat Seyhan, Hastanenin bütün işlerinin tamamlanma noktasına geldiğini ve Haziran ayının ortasında açılışının gerçekleşebileceğini söyledi.

Seyhan, “250 Yatak kapasiteli yeni hastane son teknolojiyle donatıldı. Yapılan her işlem bilgisayar ortamında denetlenecek. Yeni açılan hastane herkesin imrenerek bakınacağı 5 yıldızlı bir hastane olacak. Yeni yapılan bina ayrıca depreme son derece dayanıklı olarak inşa edildi. Olası bir depremde bu hastane hasar görürse Bolu’da yıkılmayan bina kalmaz” diye konuştu. Son teknolojiyle donatılan SSK Hastanesinin bölge hastanesi olabilme olasılığı ise çok büyük. Böyle bir durum gerçekleşirse Bolu ekonomik anlamda büyük bir gelişme kaydedecek.

EYÜP KARAKAŞ-KENTHABER/BOLU
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2004 Cumartesi 15:46:19
Güncelleme :8 Mayıs 2004 Cumartesi 15:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?