9
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Bolu'da ilginç müzayede

28 Mart seçimlerinde Bolu Belediye Başkanı olarak seçilen Alaaddin Yılmaz`a gelen tebrik çiçekleri, düzenlenen müzayede ile satıldı, elde edilen gelir bolu belediyesi aşevine hibe edildi.

28 Mart seçimlerinde Bolu Belediye Başkanı olarak seçilen Alaaddin Yılmaz`a gelen tebrik çiçekleri, düzenlenen müzayede ile satıldı, elde edilen gelir Bolu Belediyesi Aşevine hibe edildi. Bolu Belediyesi Aşevi`nde gelir düzeyi düşük 500 kişinin yararlandığı kaydedilirken, müzayede öncesi bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Her şeyden önce bu çiçekleri bizlere gönderen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Amaç sadece çiçek satışı değil. Amaç Aşevi ile sıcak aşa kavuşan 500 aileyi daha iyi imkanlar sunabilmek. Onlara kol kanat germek. Bu tür çalışmalarımız devam edecek” dedi.

REKOR SATIŞ 1 MİLYAR LİRA

Yapılan müzayedede 129 numaralı yapma çiçeği 1 milyar liraya Mimar Uğur Tunçok satın aldı. Rayiç bedeli 129 milyon lira olan yapma çiçek için OYAK Bolu Çimento A.Ş adına müzayedeye katılan Ahmet Ulusoy ve Mimar Uğur Tunçok adına katılan İsmail Yerlikaya kıyasıya bir çekişme yaşandı. 75 milyon liradan başlayan açık artırmada son olarak 1 milyar fiyat veren Mimar Uğur Tunçok adına müzayedeye katılan İsmail Yerlikaya oldu. Müzayede sonunda satılan 102 çiçekten 10 Milyar 500 Milyon lira gelir elde edildi.

EYÜP KARAKAŞ-KENTHABER/BOLU
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2004 Pazartesi 09:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?