3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bolu'da intihar girişimi

Bolu'da baz istasyonu direğine çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, yaklaşık 3 saat sonra ikna edilerek aşağı indirildi.


Edinilen bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi'nde 35 metrelik baz istasyonunun direğine çıkan Ali K. bağırarak yaşamak istemediğini söyledi. Sanayi esnafı, olayı jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle, Ali K. tekrar bağırmaya başladı. Olay yerine çağrılan İzzet Baysal Huzur Evi'nde görevli psikolog, megafonla şahsı ikna etmeye çalıştı. Telefon isteyen şahsa itfaiye merdiveniyle telefon götüren bayan psikolog, şahsın jandarmada görevli komutanla görüşmek istediğini söyledi. Olay yerine gelen askeri bir yetkili, itfaiye merdiveniyle baz istasyonuna çıkarak bir süre görüştüğü şahsı aşağı inmeye ikna etti.


Yaklaşık 3 saat sonra ikna edilerek aşağı inen şahıs, güvenlik önlemi altında ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Ali K.'nın ailevi problemleri olduğu ve anne ve babasının ayrılmasından sonra bunalıma girdiği öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 02:18:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?