9
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Bolu'da psikolojik tedavi gören polis memuru intihar etti

Bolu’da, psikolojik tedavi gören polis memuru av tüfeği ile intihar etti. İzmit’in Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memuru A.K, Bolu’da Yukarı Çamlık Köyünde bulunan evinde kendini vurdu.

Bolu’da meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Son zamanlarda sıkça rastlanan polis intiharlarına bir yenisi daha eklendi. Büyük bir özveri ile halkın güvenliği için gece gündüz demeden çalışan polis memuru psikolojik bunalıma girince kendini av tüfeği ile vurdu.

Psikolojik Tedavi Görüyordu

İntihar eden polis memurunun psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı. Polis memurunun ruhsal bunalımda olduğu ve uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtildi. Dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, İzmit’in Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru A.K, Bolu’nun Yukarı Çamlık Köyü’nde ailesine ait evde av tüfeği ile intihar etti.

Terörle Mücadele Şubesinde Görev Yapmıştı

İntihar eden polis memurunun 6 ay önce Erzincan’dan İzmit’e tayin olduğu öğrenildi. Polis memuru A.K’nın Erzincan ilinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görev yaptığı belirtildi. Polis memurunun Erzincan ilinde görev yaparken psikolojisinin bozulduğu alınan bilgiler arasında yer aldı. Buna en büyük etken olarak ta Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görev yapması gösterildi. Olay sonrasında olay yerine gelen cumhuriyet savcısı, basın mensuplarının olay yerinden görüntü almasına izin vermedi.

EYÜP KARAKAŞ-KENTHABER/BOLU
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2004 Salı 11:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?