3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bolu'da saha içi ve dışı karıştı

Boluspor-Diyarbakırspor maçı sonrasında saha içinde ve tribünlerde olaylar çıktı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle Boluspor ve Diyarbakırsporlu futbolcular birbirlerine saldırırken teknik adamların ve yöneticilerin araya girmesiyle olaylar yatıştırılmaya çalışıldı.

Karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek soyunma odasına giderken, Bolusporlu taraftarların tepkisine maruz kalırken tribünlerdeki gerginlik daha sonra stat dışına taştı. Bir grup taraftar, stadın önünden ayrılmak istemezken güvenlik güçleri, taraftarlara müdahale ederek stat çevresinden uzaklaştırabildi. 

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, çok üzgün olduğunu ifade ederek, "Sahamızda paun kaybettiğimiz için çok üzgünüm. İlk yarıda çok iyi oynadık. Maçın hakemi Diyarbakırspor'un puan alması için elinden geleni yaptı. İlerleyen maçlara bakarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise, özellikle ikinci yarıda kazanmayı hak eden taraf olduklarını belirterek, "Attığımız iki golün dışında maçın hakimi bizdik. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyoruz. Tabiki bu şartlarda 2 farklı yenik durumdan beraberlik almak güzel. Orta hakem için söz söylemesi gereken biziz, ama konuşmuyoruz. Boluspor taraftarı hakeme tepki gösterdi. Anlayamadım" diye konuştu.

Diyarbakırspor kafilesi, yoğun güvenlik önlemleri altında stattan ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 18:20:30
Güncelleme :16 Şubat 2008 Cumartesi 18:27:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?