3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bolu'da trafik rahatlıyor

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İhsaniye mahallesine yeni yollar açarak trafiği rahatlatıyor.

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yıkım işleri görevlisi Metin Bilen, yaptığı açıklamada, "İhsaniye Mahallesi, Dere Sokağın trafik ulaşımına rahatlaması için yol çalışmalarına başladık.

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İhsaniye Mahallesi Özlem Sokağı'nın devamındaki süt birliğine ait olan binaların yıkım çalışmalarına başladı. Dere sokakla çakışan Özlem Sokağın devamında bulunan beş metrelik yol, Çukurçeşme sokağa bağlanarak on metrelik bir yol oluşturulacak.
Yeni açılacak yol ise Çukurçeşme sokağa bağlanarak şehir içi alternatif yollar oluşturulmuş olacak İhsaniye mahallesinde de rahat trafik akışı sağlanacak yol çalışmamız tamamlandıktan sonra vatandaşlarımız hem Gölyüzü'nde hem İhsaniye mahallesinde oturan vatandaşlarımız trafik sıkışıklığı yaşamayacaklar" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 14:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
barbaros özçetin IP: 85.107.85.xxx Tarih : 29.05.2009 01:33:57

Bolu Belediyesi öncelikle ''trafiği rahatlatmak için'' açtığı yolları bir bitirsinde sonra başlasın yeni yollar açmaya.Bolunun kuzey tarafındaki bütün mah. açtığı yollar sadece açılmakla kaldı ne kaldırım ne asfalt sadece toprak,çakıl ve pislik. dilerseniz onlarca fotoğraf çekip yollayabilirim....