6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Bolulu gençler Gümüşhane'de

Bolu Gençlik Merkezi’nden bir grup genç, Gümüşhane Valisi Saim Saffet Karahisarlı’yı ziyaret etti. 

Farklı illerde yaşayan gençler arasında gelenek, görenek ve etkileşimi sağlamak amacıyla Gençlik Merkezleri’nde yürütülen faaliyetlere katılım ve yeni arkadaşlıklar kurup deneyim kazanılmasını sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın 2006 faaliyet programı çerçevesinde Bolu Gençlik Merkezi Öğrencileri 14-18 Aralık tarihleri arasında Gençlik Değişim Projesi kapsamında Gümüşhane’de gezi ve incelemelerde bulundular. Gençler Gümüşhane’nin tarihi ve turistik yerlerini gezerek ilgililerden bilgi aldılar. 

Gezi kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Çildoğan ve gençlik merkezi üyeleri Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gençleri kabul eden Vali Salihoğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü düzenlediği bu tür faaliyetler ile gençlerin değişik illeri gezerek bilgilerini artırdıklarını belirtti. Vali Salihoğlu “ Gümüşhane ye gelen Bolu Gençlik Merkezi üyeleri genç arkadaşlarımız ilimizin tarihi turistik yerlerini gezerek ilimiz hakkında daha geniş bilgiye ulaşmış olacaklar.” dedi. 

Ayrıca 21-25 Aralık tarihleri arasında Gençlik Değişim Projesi kapsamında Gümüşhane Gençlik Merkezi’nden 5 kız 5 erkek genç Bolu’ya düzenlenecek programa katılacaklar.
iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 13:35:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?