3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bolulu hanımlar YÖREX'de

BOLULU HANIMLAR ANTALYA'DA BOY GÖSTERİYOR

Antalya'da bu yıl ilki düzenlenen Yörex fuarına katılan Bolu El İşi Hatıraları Derneği (BEH-DER) üyesi kadınlar, yöresel kıyafetleri ve yemekleriyle fuarı gezen vatandaşların ilgi odağı oldular.

Bolu El İşi Hatıraları Derneği (BEH-DER), Antalya'da bu yıl ilki düzenlenen Yörex fuarına katıldı. Bolu standına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, açılışında hemen ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel de Bolu standını ziyaret ettiler. Hisarcıklıoğlu, Bolu yöresine ait kızılcık çorbasından tattı. Bolulu hanımları tebrik eden Rifat Hisarcıklıoğlu, BEH-DER'e çalışmalarında başarılar dileyerek stanttan ayrıldı. Antalya Valisi Alaaddin Yüksel de Bolu standına özel bir ziyarette bulundu. Yöresel ürünleri inceleyen Vali Yüksel, hanımları tebrik ederken, ayrıca Gerede İlçesinde Kaymakamlık yaptığını söyleyerek Bolu'nun çok güzel şehir olduğunu ifade etti.

Uzun bir süre Bolu standında kalan Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, BEH-DER Başkanı Güler Burkucu'ya, üzerinde Antalya resminin olduğu bir tabak hediye etti. Gün boyu Bolu standında gelen ziyaretçilere kızılcık çorbası, kozalak reçeli ve kızılcık özünde yapılan ürünler ikram edildi.

BOLULU HANIMLAR ANTALYA'DA BOY GÖSTERİYOR
BOLULU HANIMLAR ANTALYA'DA BOY GÖSTERİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 18:53:03
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 14:55:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?