3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bolulu Ramiz destek istiyor

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, meclis salonunda basın toplantısı düzenleyerek, 'Sen Türkülerini Söyle' adlı türkü yarışmasında ilk altı yarışmacı arasına giren üniversite öğrencisi Ramiz Bakırkaya için Bolululardan destek istedi.


Bolu Güzel Sanatlar Lisesi'sinde yatılı olarak eğitim gördükten sonra mezun olan ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Öğretmenliği bölümünü kazanan Ramiz Bakırkaya, TRT'de yayınlanan 'Sen Türkülerini Söyle' adlı türkü yarışmasına katıldı. 16 adayın katılımıyla başlayan yarışmada ilk altıya kalma başarısı gösteren Bakıkaya, yarın akşam için son hazırlıklarını tamamladı. Bolu Belediyesi meclis salonunda bir basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Ramiz arkadaşımız AİBÜ'de öğrenci olarak okuyor.

TRT'de yayınlanan türkü yarışmasına katıldı ve Bolu'yu temsil ediyor. 16 yarışmacının arasından son 6 kişi arasına girmeyi başardı. Eğer ilk dörde girerse TRT'ye sanatçı olacak. Bizlerden destek bekliyor. Her hafta televizyonda Bolu'nun adını duyuran bu arkadaşımıza destek vermemiz gerekiyor. Ona en iyi desteği vermek için 'TURKU 107K' yazıp 3969'a SMS atmanız yeterli olacak. Arkadaşımız Bolu Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun oldu. Yatılı olarak okulunu tamamladı. Şuan da üniversite öğrencisi. Bu arkadaşımızın sanatçı olması demek, hayatının kurtulması demektir" dedi.


Ramiz Bakırkaya'nın hocası da, jürinin Ramiz'e büyük destek verdiğini söyleyerek aynı desteği Bolululardan da beklediklerini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 16:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?