3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor, Özgür Bayer'le anlaştı

BOLUSPOR, ÖZGÜR BAYER'LE ANLAŞTI

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor, dış transferde Giresunsporlu Özgür Bayer'le iki yıllık anlaşma imzaladı.

İç transferde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Kırmızı-beyazlı kulüp dış transferde ilk bombayı patlattı. Bu sezon ligde şampiyonluğu hedefleyen Boluspor, ilk olarak Giresunspor'un tecrübeli stoperi Özgür Bayer'le anlaştı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, başkan yardımcıları ve yöneticiler katıldı. Boluspor forması giymek için sabırsız olduğunu söyleyen yeni transfer Özgür Bayer, "Öncelikle yeni başkan ve yönetime hayırlı olsun diyorum. Bende yeni

yönetimin ilk dış transferi oldum. Benim için heyecanlı bir gün. Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. İnşallah sezon sonu gülen biz oluruz" dedi.

Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu ise Özgür'ün herkese hayırlı olmasını dileyerek, "İç transferde birçok oyuncumuzla yeniden konuştuk ve anlaşma sağladık. Kendileri de bize her konuda yardımcı oldular. Şimdi dış transfer zamanı. İlk olarak Özgür Bayer'i renklerimize kattık. Genç ve tecrübeli oyuncumuzun Boluspor'a faydalı olacağından şüphemiz yok. Yeni bombalar yolda. İyi bir takım kuracağız" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Kırmızı-beyazlı kulüple 2 yıllık sözleşme imzalarken, objektiflere poz verdi.

BOLUSPOR, ÖZGÜR BAYER'LE ANLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 18:50:03
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 22:38:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?