3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor camiası kenetlendi

Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, Boluspor kulübünü ziyaret ederek, yeni yapılan tesisleri gezdi.


Boluspor'da, camia Sakaryaspor galibiyeti sonunda kenetlendi. Boluspor kulübünü sabah saatlerinde ziyaret eden Vali Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Ziyaretin ilk bölümünde futbolcularla geride kalan 11 haftayı değerlendiren protokol üyeleri, daha sonra toplantı salonunda yönetim kurulundan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 4 yılda Boluspor'a adeta çağ atlattıklarını söyleyen Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, "Antrenman sahalarının çalışmaları bitti. 3 tane antrenman sahamız daha oldu. Önümüzdeki yıl inşallah şu an inşaatı devam eden yeni tesisimize geçeceğiz. Artık Boluspor takımı 5 yıldızlı otelden eksiği olmayan bir tesiste kalacak. Eski binamızı da amatör takımımıza vereceğiz. Bir de piyango bileti çalışmamız oldu. Önümüzdeki ay 100 bin piyango bileti satışa çıkacak. Bu biletlerde 3 araba, 15 televizyon ve daha birçok hediye yer alacak. 25 bin bileti yönetim alacak. Futbolcularımız 50'şer adet, teknik direktörümüz ise 500 adet bilet alacak. Biletler sayesinde kulübümüze büyük bir maddi destek sağlanmış olacak" dedi.


Başkan Çarıkçı ve ekibinin görevde olduğu sürece çalışmaktan bıkmadığını söyleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Çarıkçı ve ekibi göreve geldiğinde Boluspor'a destek olacağımızın sözünü vermiştim. Şu anda çok iyi bir başkan ve yönetim var. Boluspor'u zirveye nasıl taşıdılar, herkes gördü. Hala da çalışmaktan bıkmadılar. Göreve geldiğimizde takımın antrenman yapacak sahası yoktu. Şimdi 3 tane daha yeni saha yaptık. Karaçayır'ı spor alanına çevirmek için çabalıyoruz. Projelerimiz hep büyük. Futbolcularımız da bu çalışmaların karşılığını vermek için ter dökecek. Ben hep soyunma odasına yenilince girerim. Galip gelince herkes gider. Ama inanıyorum Boluspor takımı beklenen başarıyı bu yıl yakalayacak" diye konuştu.
Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar da, geçtiğimiz ay verdiği otobüs sözünü tutacağını belirtti. Boluspor'un yanında olduklarını ifade eden Vali Akpınar, "Boluspor'a bir otobüs sözümüz vardı. Bunu yerine getireceğiz. Sadece takımı taşıyan değil Bolu'yu tanıtan bir otobüs olacak. Futbolcularımız da artık seyahatlerini daha rahat bir şekilde yapma imkanı bulacak. Boluspor, özellikle deplasmanlara gittiğinde heyecandan yerimizde duramıyoruz. Elde edilen başarıyı görünce bu takıma destek vermemek mümkün değil.


Bir de kulübün piyango bileti çalışması var. Aslında hayatımda hiç piyango bileti alan insan değilim, ama Boluspor'a destek olmak için biletlerden alacağım. Boluspor, sahada mücadele ederken bizim kalbimiz küt küt atıyor. Boluspor'un başarılı olması için her türlü desteği vermeyi hazırız" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından inşaatı süren yeni sosyal tesis ve antrenman sahaları gezildi. Özellikle yeni tesis binasının yanına yapılan antrenman sahası protokolün takdirini alırken, önümüzdeki günlerde Boluspor'un daha modern bir kulüp haline gelmesi için yeni projeler üretildiği ifade edildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 16:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?