3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor daha da iyi olacak!

Bank Asya 1. Lig'in ilk haftasında Boluspor kendi evinde karşılaştığı Mersin İdman Yurdu'nu 2-1 mağlup etti.


Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boluspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, "Şu anda bulundukları durumun çok iyi olduğunu söyleyerek, "33 maçımız kaldı.

Bu ilk maçımızdı. Hazırlık maçları ile iyi hazırlandık. Şu anda bulunduğumuz konum çok iyi. Şu anda yüzde 70 kapasitedeyiz. Yüzde yüze ulaşmak için daha zamanımız var. Bu yüzden rakip bizden üstün oynamış gibi görünüyor. Bugün şanslıydık. Rakibimiz iyi oynadı. Ama birkaç maç daha böyle devam edeceğimizi söyleyebilirim" dedi.


2 yıl boyunca emek verdiği bir takıma karşı oynamanın zor olduğunu söyleyen Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Serhat Güller, "Maç başladığında duyguları bir kenara bırakıyoruz ve saha içinde mücadele ediyoruz. Açıkçası yenildiğimiz için üzgünüz. Rakibimize kendi sahasında bir tane bile pozisyon vermedik. Hakem biraz ucuz kararlar verdi. Neticede biri frikikten biri de penaltıdan 2 tane gol yedik" dedi.


İyi oynamanın puan kazandırmadığını söyleyen Kımızı - lacivertli oyuncu Zafer Demiray, "Yeni bir takımız. Yeni oluştuk. İyi oynamak puan vermiyor. Takım olarak iyi oynadığımıza inanıyorum. Çok gol pozisyonu kaçırdık. Ben inanıyorum ki takım olarak ve mücadele olarak elimizden gelen her şeyi yaptık. Biraz daha itina ile oynasaydık ben inanıyorum ki Bolu'dan puan veya puanlarla dönebilirdik. Ama olmadı. Boluspor'u da tebrik ediyorum. Önümüzdeki Adana maçına bakacağız. Burada yaptığımız hataları inşallah Adana maçında yapmayız" ifadelerini kullandı.


Mersinli bir diğer futbolcu Tuna Kaya ise ,Çok iyi bir futbol oynadıklarını belirterek, " Sezonun ilk maçının günahı olmaz. Kazanması gereken taraf bizdik. Duran toplardan 2 gol yedik. Daha yeni bir takımız. Bu hataların hepsini ileride düzelteceğiz. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız"dedi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 09:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?