3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor galibiyete kilitlendi

Bank Asya 1. Lig'de pazar günü Sakaryaspor'la karşılaşacak olan Boluspor'da, hazırlıklar yapılan çift kale maçla devam etti.


Ligin 12. haftasında deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olacak olan kırmızı-beyazlı takımda çalışmalar aralıksız sürüyor. Hafta başından bu yana Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin moraliyle zorlu karşılaşmaya hazırlanan Boluspor'da sakatlığı düzelen Cem Kargın'ın takımla birlikte antrenmanlara katılması teknik heyeti sevindirirken, Sakaryaspor maçı öncesi İlhan Şahin ve Mehmet Ayaz dışında eksik oyuncunun bulunmaması teknik patron Serhat Güller'e rahat bir nefes aldırdı.
Geride kalan haftalarda önemli puanlar kaybettiklerini ve galibiyet serisine ihtiyaçları olduğunu söyleyen Teknik Direktör Serhat Güller, "Ligin başından bu yana istediğimiz sonuçları alamamak ligin altlarında yer almamıza neden oldu. Ancak, Antep Belediyespor galibiyetiyle tırmanışa geçtik ve 12'inci sıraya yükseldik. Artık tek hedefimiz galibiyet serisi yakalamak.

Öncelikli hedefimiz ilk 6'ya girebilmek. Bunu başardığımız takdirde şampiyonluk yarışına katılmak istiyoruz" dedi.
Pazar günü deplasmanda güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını da vurgulayan Güller, "Her iki takım açısından da zor bir karşılaşma olacak. İki yıldan bu yana bu rakip karşısında mağlubiyet yüzü görmememiz bizim için bir artıdır. Fakat, bu yine kaybetmeyeceğiz anlamına gelmez. Futbolda her türlü sonuç var. Bu yüzden taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bütün Bolusporluları Sakarya deplasmanında görmek istiyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 17:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?