3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor hazırlık maçına çıkıyor

Deplasmanlı Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor Boluspor ile hazırlık maçı oynayacak.


Zonguldak Deplasmanlı Süper amatör Küme'de mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor 15 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00'de Beyçayırı Stadı'nda Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile hazırlık maçı oynayacak. Ereğli Belediyespor Genel Kaptanı Necat Bakan, “Cumartesi günü saat 17.00'da Beyçayırı Stadı'nda Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile oynayacağımız hazırlık maçı ile yeni sezonun açılışını gerçekleştireceğiz.

Hazırlıklarımızı kondisyon ağırlıklı sürdürüyoruz. Oyuncularımızın moral motivasyonundan son derece umutluyuz. Teknik heyetimiz iyi bir çalışma programı uyguluyor. Gelinen noktada her şey çok iyi ilerliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza emin adımlar ile devam edeceğiz. Ligin fikstürü çekildi maçlar belirlendi. İlk iki hafta çok kritik sınavlara çıkacağız. Çekişmeli bir lig olacak.

Geçtiğimiz gün Bolu'da kamp yapan Tekirdağ temsilcisi Çerkezköyspor ile hazırlık maçı oynadık. Bilindiği gibi Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon ki terfi maçlarında Ereğli Belediyespor'u eleyerek 3. lige çıkan taraf olmuştu. İlk yarı 2-0 mağlup kapattık ama ikinci yarı çok iyi bir Ereğli Belediyespor sahada vardı. İyi oynadık, iyi mücadele ettik, pozisyonlara girdik. Takım her geçen gün çıtayı biraz daha yükseltiyor. Teknik heyetimize ve futbolcularımızın başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.


Ereğli Belediyespor'u Ereğli ile bütünleştirebilmek için çeşitli projeler düşündüklerini de belirten Bakan, ilçenin belirli noktalarına esnafın Ereğli Belediyespor'a başarılar dileyen pankartları asılacağını söyledi. Bakan, “Ereğli Belediyespor adı üzerine Ereğli'nin takımı. İlçemiz esnafları ile görüştük ve ilçenin belirli noktalarına pankart asacağız.

İlk görüşmelerimizde esnafımızın göstermiş olduğu ilgi bizleri son derece sevindirdi. 72'e yakın bir esnaf pankart yapımı için sipariş verdi. Pankartları ilçenin belirli noktalarına asacağız. Ayrıca Beyçayırı Stadı'na da pankartlar asılacak. Ereğli Belediyespor ile Ereğli halkını her geçen gün birbirine daha fazla yakınlaştırmanın mutluluğunu da yaşıyoruz” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 14:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?