3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor için tempo artırıldı

Bank Asya 1. Lig'de 33. haftaya 42 puanla 10. sırada giren Malatyaspor, bu haftaki rakibi Boluspor maçı için tempo arttırdı.


Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmana, sakat olan Hakan Söyler ve Mahmut Acar katılmadı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç, bu haftaki rakipleri Boluspor'un play-off iddiası olması nedeniyle maçın çekişmeli geçeceğini belirterek, "Boluspor, iddiası nedeniyle saha ve seyirci avantajını kullanıp 3 puan almaya çalışacak. Biz ise rahatız. Rahatlığın verdiği avantajla sahaya çıkıp puan veya puanlarla Malatya'ya dönmek istiyoruz" dedi.


Geçen haftaki rakipleri Karşıyaka'nın da play-off iddiası nedeniyle stresli sahaya çıktığını, kendilerinin ise rahat olmasının sahaya yansıdığını ve rakiplerini 3-0 yendiklerini hatırlatan Ömeroviç, Boluspor maçına iyi hazırlanıp, Bolu'ya 3 puan için gideceklerini kaydetti.


Öte yandan, 3 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan kongrede Kulüp Başkanı İlhan Kavuk'un adaylık konusunda henüz kararsız olduğu belirtildi. 3 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamayacağını ve kongrenin muhtemelen 10 Mayıs'a erteleneceğini düşünen mevcut yönetim kurulunun, adaylık konusunda 9 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek Malatyalılar Gecesi'ni beklediği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 18:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?