6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Boluspor kampa girdi!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, sezon öncesi kamp hazırlıklarına başladı.

Boluspor'un yeni transferleri Serdar Kulbilge, Sergey Pacome Djiehoua, Engin Aktürk, Mesut Çaytemel ve Emre Taşkoparan'da ilk antrenmanda yerlerini aldılar. Kırmızı beyazlılar antrenman öncesi kurban keserek dua ettiler.

Sezon öncesi kamp hazırlıklarını yapmak için Boluspor Yılmaz Becikoğlu Tesisleri'nde toplanan kırmızı beyazlılar ilk antrenmanlarını yaptılar. Antrenmana Boluspor'un yeni transferleri Serdar Kulbilge, Sergey Pacome Djiehoua, Engin Aktürk, Mesut Çaytemel ve Emre Taşkoparan'da katılırken, Akeem Agbetu'nun izinli olduğu ve kampa Pazar günü katılacağı öğrenildi. Yeni transferlerden Kingsley Olajuyigbe Taiwo Nwankwo’nun ise vize sorunu olduğu için takıma hafta içi katılacağı belirtildi.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Sezon hazırlıklarına başladıklarına belirterek, "Dilerim camiamıza hayırlı olur. Biliyorsunuz lig uzun bir maraton. Bizde bu uzun maratonda şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız" dedi.

Kırmızı beyazlılar antrenman öncesi kurban keserek hep bir ağızdan dua ettiler. Antrenmanı çok sayıda yönetici ve taraftar takip etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2012 Cumartesi 18:22:22
Güncelleme :7 Temmuz 2012 Cumartesi 18:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?