3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor Karabükspor'a hazırlanıyor

Boluspor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Ligin ilk 5 maçında topladığı 4 puanla 16. sırada yer alan Boluspor, Karabükspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Boluspor'da İlhan Şahin ve Sertan'ın dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Serhat Güller, Karabükspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyleyerek, "Ligin ilk 5 maçında istediğimiz puanları alamadık. Çok kötü durumda değiliz, ancak iyi de olduğumuz söylenemez. Orduspor ve Malatyaspor karşılaşmalarında
oynadığımız oyun kötü değildi. Ama gol yollarında sonuca ulaşamadık. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. İlerleyen haftalarda bambaşka bir Boluspor izlettireceğiz. Karabükspor maçıyla bir seriye başlamak istiyoruz" diye konuştu.


Öte yandar kulüp tesislerinde düzenlenen bayramlaşma töreni sonrasında konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ise, "Buradan tüm Boluspor camiasının bayramını kutlarım. Bugün ilk defa hem yönetimimiz, hem futbolcularımız , hem basınımız ve taraftarımız bir araya gelerek bayramlaştı. Bu bizlerin birlik beraberlik içinde olduğumuz gösterir. Zorlu bir ligde artık seri yakalamak istiyoruz. Buradan futbolcu arkadaşlarımıza şunu hatırlatmak isterim. Bu camia artık başarı istiyor. Sizlerin de Karabükspor maçı ile çıkışa geçmenizi bekliyoruz. Futbolcularımın seri galibiyetler alarak camiamızı mutlu etmesini bekliyoruz. Karabükspor karşısında tek amacımız galibiyet" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 19:40:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?