3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor Kartalspor maçına hazır

BOLUSPOR KARTALSPOR MAÇINA HAZIR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Pazar günü oynanacak Kartalspor maçının hazırlıkları tamamlanırken, Kırmızı-beyazlı ekip yarın sabah karayolu ile İstanbul'a hareket edecek.

İlk devrenin son karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak isteyen Boluspor, hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor. Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda Kırmızı-beyazlılar kondisyon, taktik ve kanat organizasyonu çalışması yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Emrah Kol, Ömer Ateş katılmazken, kart cezalısı olan Landry ve Erdem takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman öncesi oyuncuları ile konuşma yapan Teknik Direktör Levent Eriş'in oyuncularına Kartal maçının önemini anlattı ve 3 puan istedi.

Antrenmana düz koşu ile başlayan Kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinden sonra kondisyon, taktik ve kanat organizasyonu çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada Teknik Direktör Levent Eriş oyuncuları taktik çalışmasında sık sık uyardı. Oyunu sık sık durduarak oyuncularının hatalarını bir bir anlatan Levent Eriş daha sonra istediklerini yapan oyuncularına da "aferin" demeyi ihmal etmedi.

Taktik çalışmasının ardından kanat organizasyonu çalışması yapan Kırmızı-beyazlılar, kanat çalışmasında attıkları kafa golleriyle Yaser, Burak ve Fabiano Levent hocadan tam puan aldılar. Antrenmanın son bölümünde ise Kırmızı-beyazlılar çift kale maç yaparak taktik çalışmasının uygulamasını yaptılar. Antrenmandaki oyuncuların istekli ve hırslı oldukları ise gözlerden kaçmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2010 Cuma 15:49:00
Güncelleme :17 Aralık 2010 Cuma 18:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?