3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor Kasımpaşa maçına hazır

Boluspor, Bank Asya 1. Ligi'nin 26. haftasında yarın kendi sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi.


Boluspor'da sakatlığı bulunan İlhan Şahin yarınki maçta forma giyemeyecek, tedavisi süren İbrahim Yavuz'un ise oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak. Kendi sahalarında oynayacakları maçı taraftarlarının da desteğiyle kazanmak istediklerini söyleyen teknik direktör Serhat Güller, "Haftalardır kazandığımız maçlardan sonra hep ayaklarımızın yere basması gerektiğini konuştuk.

Havaya girmeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Takımımızda moraller yerinde. Futbolcularımız hafta boyunca çok iyi çalıştılar. Kart sınırda olan oyuncularımızı zorlu maç öncesi dikkat etmeleri konusunda uyardık. En büyük gücümüz taraftarlarımız olacak. 90 dakika sonunda taraftarlarımızın da desteğiyle maçtan galip ayrılmamız gerekiyor" dedi.


Bu arada Kasımpaşa, öğlen saatlerinde karayoluyla Bolu'ya geldi. Kamp yapacağı otele yerleşen takım maç saatini beklemeye başladı.

İha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 17:45:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?