3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor ligin dibine demir attı

Bank Asya. 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, 6 haftada aldığı 4 puanla ligin dibine demir atarken, camia çöküşün nedenlerini araştırıyor.


Geçtiğimiz sezonun Play-off finalisti Boluspor, mevcut kadrosuna birçok oyuncuyu katmasına rağmen başarının gelmemesi üzerine camiada moraller bozuk. Başarısızlığın nedenleri sorgulanırken, transfer politikasının yanlışlığın mı, takım içinde futbolcular arasında yaşanan sorunların mı kırmızı-beyazlı ekibi karanlık günlere getirdi sorusu soruluyor. Taraftarların bir kısmı, yönetimin yürüttüğü transfer politikasının yanlış olduğunu savunuyor.

Takıma lider ve kaliteli bir oyuncunun neden alınmadığı ise
taraftar ve camianın kafasını daha 6. haftadan kurcalamaya başladı. Başkan Necip Çarıkçı'nın haftalardır arkasında durduğu futbolcularına söylediği ağır sözler, Çarıkçı'nın da bazı hatalarını kabul ettiğini gösteriyor. Diğer bir kesime göre ise futbolcular arasında yaşanan ikilik Boluspor'un bu günlere gelmesindeki en büyük etken oldu. Geçtiğimiz sezon takımdaki arkadaşlık ortamı sayesinde final oynayan Boluspor'da bu yıl işler tam tersine döndü. Antrenman sahasında neredeyse düşman gibi birbirlerine baktığı ileri sürülen bazı futbolcuların, Teknik Direktör Serhat Güller'e yakın olmak için her şeyi denediği belirtiliyor.


Ligin başından bu yana bazı oyuncularda ısrar eden Teknik Direktör Güller, başarısız sonuçlar gelince tribünlerden istifa sesleriyle karşılaştı. Serhat Güller, takımda revizyon yapacağını açık açık ifade ederken, önceden yapması gereken kadro değişikliğini Altay karşılaşmasında geç de olsa hayata geçirmesi bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 14:06:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?