3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor moral buldu

Bank Asya 1. Lig'de Boluspor, kendi sahasında Samsunspor'u 3-1 mağlup ederek, kötü gidişe son verdi.

Karşılaşma sonunda takımlarını desteklemek için Bolu'ya gelen yaklaşık 50 Samsunspor taraftarı, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ı istifaya davet etti. Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, maç sonrası yaptığı açıklamada, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Nihayet kendi sahamızda kazandık. 3 puan aldığımız için mutluyuz. İstediğimiz sonuçları alamadığımız için morallerimiz bozuktu. Samsunspor karşısında oldukça iyi mücadele ettik. Erken yediğimiz gole rağmen toparladık. Taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak galibiyete uzandık. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz" dedi.

Boluspor Futbol Şube Sorumlusu Osman Gürsoy ise, taraftarlara seslenerek, "Kendi sahamızda aldığımız 3 puan Kasımpaşa maçı öncesi büyük bir moral oldu. Galibiyete ihtiyacımız vardı. Geçen hafta zorlu Altay deplasmanından 1 puan almayı başardık. Taraftarlarımız takımını desteklemeye devam etsin. Bu moraller seri yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Karşılaşma boyunca iyi oynamalarına rağmen amatörce goller yiyerek yenildiklerini ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ ise, "Maçın ilk dakikalarında öne geçtik. Ancak Boluspor takımı karşısında bir türlü oyunun hakimiyetini elimizde tutamadık. Edim'in attığı iki golde savunmamız büyük hata yaptı. Yan toptan gelen kafa vuruşu ve attığı ikinci golde savunmanın çocukça oyunu Boluspor'u öne geçirdi. Yani maç boyunca çok gol kaçırdık, ama kaybettik. İyi başladık, ama kötü bitirdik" şeklinde konuştu.

Samsunspor'un defans oyuncusu Gökhan Kolomoç da, "Maça golle başladık ancak galibiyeti koruyamadık. Çok gol kaçırdık. Boluspor iyi mücadele etti ve kazandı. Onlara önümüzdeki haftalarda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 21:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?