4
Mayıs
2024
Cumartesi
BOLU

Boluspor sahaya indi

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, yeni sezon öncesi sahaya inerek ilk idmanını yaptı.

Yeni başkan ve yeni yönetimle yola çıkan Boluspor, sezon öncesi kamp çalışmalarına başladı. 2013-2014 sezonu hazırlıklarına Hamamçayırı'nda yaptığı çalışmayla başlayan kırmızı-beyazlılar, 4 grup halinde düz koşu yaptı. Koşunun ardından kondisyoner Sonkan Konay nezaretinde açma, germe ve ısınma hareketleri yapan oyuncular, antrenmanın diğer bölümünde ise 4 grup halinde tam saha jenerasyon çalışması yaptı. Teknik Direktör Ali Beykoz, zaman zaman oyuncularıyla birlikte koşulara katılarak sohbet etti. Sezonun ilk antrenmanında 1,5 saat boyunca çalışan oyuncuların neşeli olmaları dikkat çekti.

Kampın ilk gününde yapılan çalışmalara izinli olan yeni transferler Fatih Şen, Nikolay Dimitrov ve Daniel Zlatkov'un yanı sıra Alp Ergin katılmazken, dört oyuncunun da Teknik Direktör Ali Beykoz'dan 1 günlük izin aldıkları ve bugün ki idmanda yer aldıkları görüldü.

Diğer yandan, Fransa 2. Amatör takımında oynayan Senegal asıllı 23 yaşındaki santrfor Diakhate Diango, kırmızı beyazlı takımda denemeye alındı. Boluspor'un Bölgesel Amatör Lig'den transfer ettiği Mustafa Aydemir ise takımla birlikte düz koşu yaptı. 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2013 Çarşamba 11:41:22
Güncelleme :3 Temmuz 2013 Çarşamba 11:43:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?