3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor sıkıntılı

BOLUSPOR'DA SIKINTI BİTMİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da iki günlük izinin ardından Karşıyaka maçının hazırlıkları başlarken, kart cezalıları teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Geçen hafta kendi evinde Kardemir Karabükspor'la 1-1 berabere kalan Boluspor, iki günlük iznin ardından Cumartesi günü oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı ekipte maç günün değişmesi sıkıntı yarattı. Karabükspor maçı sonrası futbolculara iki gün izin veren teknik heyet, karşılaşmanın Pazar gününden Cumartesi gününe alınmasıyla sıkıntı yaşadı. Hemen hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan Boluspor'da, Edim Demir, Evren Kilarci, Gilman Lika ve Adem Dursun'un sakatlıkları

sürüyor. Karşıyaka maçı öncesi Kırmızı-beyazlı ekipte kart cezalıları da teknik heyeti düşündürmeye başladı. Karabükspor karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen kaptan Serdar Samatyalı, Cemil ve Hüseyin'in de Karşıyaka maçında cezalı duruma düşmeleri Teknik Direktör Mustafa Uğur'u kadro kurmakta zorluyor.

Sakat ve cezalıların fazla olduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Mustafa Uğur, "Edim, Evren, Lika ve Adem'in sakatlıkları devam ediyor. Önemli eksiklere bir de kart cezalısı Serdar, Hüseyin ve Cemil de katıldı. Şanssızlıkları üzerimizden atamıyoruz. Ama her şeye rağmen son haftalarda iyi puanlar kazandık. Karşıyaka maçına her maç olduğu gibi on bir kişiyle çıkacağız. Sakat veya cezalımız var diye eksik çıkacak değiliz. Çalışmalarımıza hemen başladık. Boluspor artık herkesi yenebilecek güce sahip.

Karşıyaka karşılaşmasından puan ya da puanlar alacağımıza inanıyorum" dedi.

BOLUSPOR'DA SIKINTI BİTMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 14:17:02
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 14:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?