3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor tribünlerinde gerginlik artıyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'da taraftarlar arasında gerginlik tırmanıyor.

Ligin 4. haftasında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında yaşanan 'Tezahürat' gerginliği sonrası taraftar grupları arasında sıkıntı had safhaya çıktı.

Yarın oynanacak Kardemir Karabükspor karşılaşmasında gözler tribünlerde olacak. Grup Kırmızı'nın fesh edilmesinin ardından bir süre boş kalan şeref tribününün yanındaki bölüme geçtiğimiz hafta bazı taraftarların yerleştirilmesi ve maç esnasında maraton tribününün yapılan tezahüratlara eşlik etmemesi 'Yarenler' isimli taraftar grubunun protestosu olarak değerlendirildi. Yarenler'in önde gelenleri, taraftarların maraton tribününde birleşmesini isterken, kapalı tribünde yeni bir oluşumum ilerleyen günlerde neler getireceği ise merak ediliyor. Taraftarlar arasındaki bu gizli sürtüşme günden güne su yüzüne çıkıyor. Çaykur Rizespor karşılaşmasında fesh edilen Grup Kırmızı'ya ait bazı taraftarların başını çektiği ve çoğunluğunu liseli öğrencilerin oluşturduğu taraftar grubunun, 'Kırmızı' diye tezahüratına maratondan ses çıkmaması gerginliği su yüzüne çıkardı.

Yarenler ve 1965 Boluspor Taraftar Derneği üyeleri arasındaki sıkıntı da gün yüzüne çıktı. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ise, yaşanan bu gelişmeleri yakından takip ediyor. Taraftarlar arasında gerginliği şimdilik uzaktan izleyen Çarıkçı, gerginliğin artmaması için taraftar liderleriyle görüştüğü tahmin ediliyor. Gerginliğin Karabükspor maçında da devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 18:39:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?