30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Boluspor yola çıktı

BOLUSPOR DENİZLİ MAÇI İÇİN YOLA ÇIKTI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, Pazar akşamı deplasmanda oynayacağı Denizlispor karşılaşması öncesi maçın oynanacağı şehre hareket etti.

Ligde son iki haftayı kayıpsız atlatan Boluspor, zirve mücadelesi veren Denizlispor ile oynayacağı karşılaşması için bugün karayoluyla Denizli'ye gitti.

Akşam saatlerinde Denizli'ye ulaşmayı hedefleyen Kırmızı-beyazlı kafileyi Başkan Emin Semercioğlu, yönetici Dursun Kayman, Boluspor çalışanları, kadroda olmayan futbolcular ve bazı basın mensupları uğurladı. Futbolcuların neşeli ve keyifli olması dikkat çekerken, aylardır süren sakatlığı düzelen tecrübeli oyuncu Ömer Ateş ve Yaser Yıldız da kafilede yer aldı. Kırmızı kart cezalısı Erdem Özgenç'in yanı sıra sakatlığı süren Edim ve Erman ile birlikte Fatih Gül ve kaleci Sefa kadroda yer almayan isimler oldular.

Tek hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Yakaladığımız çıkışı bu maçtada sürdürmek istiyoruz. Artık çok zorlu maçlar başladı. Bizim için iyi bir sonuçla Bolu'ya döneceğimizi düşünüyorum" dedi.

Boluspor zorlu Denizlispor maçı kadrosunda şu işimler yer aldı:

"Ferhat Odabaşı, Atacan Öztürk, Alp Ergin, Özgür Bayer, Cemil Vatansever, Murat Önür, Gençer Cansev, Ramazan Sal, Gökhan Güney, Landry Matondo, Sefa Aksoy, Fabiano Oliveira, Ferhat Kiraz, Caner Ağca, Burak Akdiş, Yaser Yıldız, Oliver Peev, Oltan Karakullukçu, Doğancan, Ömer Ateş."

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2011 Cuma 14:41:03
Güncelleme :11 Mart 2011 Cuma 20:00:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?