3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor yönetimi Ankara'da

BOLUSPOR YÖNETİMİ ANKARA'DA

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da yönetim kurulu üyeleri, gözaltına alınan Başkan Necip Çarıkçı'ya destek vermek için Ankara'ya gitti.

Bolusporlu çok sayıda yönetici ve işadamı, Başkan Çarıkçı'ya destek olmak için Ankara'ya gitti. Başkan Çarıkçı'nın ifadesinin alındığı Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde bir araya gelen yöneticiler sevindirici haber alabilmek için sabırsızlıkla beklerken, Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Karabükspor'un Kulüp Başkanı Feridun Tankut da Ankara'ya giderek Başkan Necip Çarıkçı'ya destek verdi.

Bu arada Boluspor Kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Ankara'da sürdürülen bir soruşturma ile ilgili görüşleri alınmak üzere, geçtiğimiz salı günü yetkili mercilere davet edilen kulüp başkanımız Necip Çarıkçı'nın, en kısa zamanda kendisinden istenen bilgileri aktardıktan sonra aramıza katılacağından şüphemiz yoktur" denildi.

Yönetim kurulu, açıklamasında şu ifadeler yer verdi;

"Kulübümüzün menfaati için yapılan gelir kaynaklı tüm işlemler, şeffaf ve yönetim kurulunun kararları ile yapılmıştır. Bu bağlamda kamuoyundan duyduğumuz veriler ışığı altında, konuşulan ve tartışılan söz konusu işlemler ile ilgili Sayın Necip Çarıkçı'nın şahsi herhangi bir sorumluluğu bulunamaz. Bu konular ile ilgili, her zaman kolaylıkla ulaşılabilen kulüp evraklarımız ilgili merciler tarafından incelemeye alınmıştır. Kulüp bilgisayarlarına el konduğu da asılsızdır. Meydana gelen bu talihsiz olay; bu

belgeler ve konularla ilgili, yönetim kurulunu temsilen kulüp başkanımızın bilgilerine başvurmaktan başka bir şey değildir. Başkanımız ile birlikte yönetim kurulumuz; dün olduğu gibi bu günden sonra da aynı kararlılıkla, cesaretle ve doğru bilinen yolda; Bolu ve Boluspor için gerekeni yapacaktır. Bu tür talihsiz olaylar bir an için şevkimizi kırmış olsa da camiamızın bu günlerden kuvvetlenerek çıkacağından şüphemiz yoktur."

BOLUSPOR YÖNETİMİ ANKARA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 18:53:04
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 19:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?