3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor yönetiminden ziyaret

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyelri, Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği'ni ziyaret etti.


Çarıkçı ve beraberindeki heyeti kapıda karşılayan dernek üyeleri, hizmet binasına girerek sohbet etti. Karaçayır Mahallesi'nde hizmete açılan derneğin sadece üyelere değil tüm Bolu halkına açık olduğunu belirten Doğa Sporları Derneği Başkanı Fatih Yamaner, "Ekip arkadaşlarımızla birlikte kendimize bir büro tahsis ettik. Bize bu binanın yapımında yardımcı olanlara teşekkür ediyoruz. Doğa sporları için tek sıkıntımız büro eksikliğiydi. Bunu giderdik. Birde burada kurs görecek öğrencilerimizin yemek sıkıntısı vardı.

Başkanımız Necip bey, arkadaşlarımızın öğle yemeğini Boluspor kulübünde yiyebileceklerini söyledi. Çok teşekkür ediyorum" dedi.
Boluspor Kulüp Başkanı Çarıkçı ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, derneğe ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade ederek, "Yönetimimizle birlikte, genç arkadaşlarımızın yaptığı bu çalışmayı gezerek görmek istedik. Çok güzel bir tesis yaptılar. Doğa sporlarına ilgi gösterilmesi, spor deyince akla sadece futbolun gelmediğini gösterecek. Yapacakları çalışmalarda şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. Bizde ekibimizle birlikte onlara destek olmaya hazırız" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 19:20:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?