6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Boluspor'da bayram havası

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 3. Grup'ta mücadele eden Boluspor'da, Kartalspor'u 3-2 yenmenin sevinci yaşanıyor. 

Haftaya Kartalspor'la aynı puanla zirvede giren Boluspor, bu galibiyetle Play-off kapısını büyük ölçüde araladı. Boluspor'un 3-2 galibiyetiyle biten karşılaşma sonrası futbolcular, teknik heyet ve taraftarlarda büyük sevinç yaşanırken, Boluspor Teknik Direktörü Ali Güneş, maçın gerçek kahramanının Boluspor taraftarı olduğunu söyledi. 

Güneş, "Böyle önemli bir karşılaşmada tribünleri tamamen doldurarak bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Maç boyunca takıma destek verdiler. Rakibimizin öne geçtiği dakikalarda takımı ateşlediler. Play-off yolunda çok önemli bir galibiyet elde ettik. Boluspor iyi bir takım ve bunu Kartalspor karşısında da gösterdi. Futbolcularıma maçtan önce sakin ve sabırlı olmalarını söyledim. Söylediklerimi aynen yerine getirdiler. Futbolun 90 dakika olduğunu bir kez daha gördük. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi. 

Karşılaşmanın ilk yarısını şeref tribününde izleyen, ikinci yarıda heyecanlanarak şeref tribünün üstünde bulunan odadan maçı takip eden Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, maç sonrası futbolculara teker teker sarılarak galibiyetin tadını çıkardı. Çarıkçı, "Futbolcularımı gözlerinden öpüyorum. Böylesine önemli bir karşılaşmada hiç durmadan, usanmadan mücadele ettiler. Hakettiğimiz bir galibiyet aldık. Play-off kapısını araladığımızı düşünüyorum. Desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Boluspor taraftarı büyüklüğünü bir kez daha göstermiştir. Oynayacağımız 2 karşılaşmadan iyi sonuçla ayrılarak play-off'a çıkmak istiyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 17:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?