3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da büyük üzüntü

BOLUSPOR'DA BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Asbaşkan Recep Aydoğanlı, "İstifayı aklımıza yazdık" dedi.

Ligin 24. haftasında evinde Samsunspor'a 2-0 yenilerek ilk iki hayalini yitiren Kırmızı-beyazlı camiada büyük üzüntü yaşanıyor. İki haftadır puan kazanamayan takımın Asbaşkanı Recep Aydoğanlı, çarpıcı ve net açıklamalar yaptı. Samsunspor maçının son dakikalarında Yarenler Taraftar Grubu tarafından istifaya davet edilen Recep Aydoğanlı, "Ben ve yönetici arkadaşlarım yaşanan olaylar sonrasında çok kırıldık. İçimizdeki istifayı verdik. Biz bunları hak etmedik. Boluspor başarılı olacaksa bugün istifa etmeye

hazırım. Başkanımız veya diğer yönetici arkadaşlarımız gerekirse seve seve istifalarını verecektir. Ama biz Boluspor'un başarılı olması için gece gündüz çalışıyoruz. Bu dönemde bu olaylar yaşanmamalıydı. En azından ilk 6 hedefi devam ederken bu olaylar takımı olumsuz etkiler" diye konuştu.

Sezon sonunda istifa edilmesi gerekiyorsa kimsenin zorla durmayacağını kaydeden Aydoğanlı, "Bu sorunları sezon sonunda masaya yatırırız. Ama şimdi konuşmamız veya tartışmamız gereken konular başka. Hedefe giderken takımımız zarar görecek. Taraftarımız lütfen 10 hafta sabırlı olsun. Sezon sonunda bizde gerekeni yaparız. Yani istifamızı vermek için bir dakika bile düşünmeyiz. İstifayı kafamıza yazdık" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 17:49:02
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 22:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?