3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da çalışmalar hız kesmiyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Başkan Çarıkçı, "Boluspor'u daha güzel günlere taşımamızda basının çok büyük etkisi olacak" dedi.


Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Başkan Necip Çarıkçı, BGC Başkanı Mehmet Ali Atalay ve üyelerle fikir alışverişinde bulundu. Necip Çarıkçı, "Bolu basını Boluspor büyüdükçe çok mesafe kat etti. Sizlerle birlikte şampiyonluklar ve Play-off heyecanı yaşadık. Boluspor 4 yılda tekrar Türkiye'nin saygın kulüpleri arasında yerini aldı. Bolu basını da camiaya güç vererek başarı da pay sahibi oldu. Bundan sonra daha fazla birlik beraberlik içinde olarak çalışmalarımızısürdüreceğimizi düşünüyorum" dedi.


BGC Başkanı Mehmet Ali Atalay ise, Boluspor daha iyi yerlerde olması basın olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Atalay, "Boluspor bizim orta değerimiz. Bu değeri daha yukarıları çıkartmak için herkes gibi basında elinden geleni yaptı, yapmaya devam ediyor. Geçen sezon yaşanan Play-off heyecanını unutmuş değiliz. Bize bu heyecanı yaşatan başka siz ve yönetim kurulunuz, teknik heyet ile futbolcularımızı unutmak mümkün değil. Bizler her zaman Boluspor camiasının arkasında olmaya devam
edeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 14:32:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?