3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da camia kenetlendi

Boluspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Kırmızı-beyazlı ekipte İlyas Kahraman dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Zirve yolunda ligin en önemli deplasmanlarından birine çıkacak olan Boluspor'da zorlu maç öncesi camia kenetlenmiş durumda. Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, maçın önemini teknik heyetinden futbolcusuna, yöneticisinden taraftarına kadar herkesin kavraması gerektiğini vurguladı. Ligde son viraja girildiğini, herkesin dikkatli olması gerektiğini söyleyen Çarıkçı, "Boluspor, ikinci yarıda yakaladığı başarıyı son haftalara taşıdı. Önümüzde 6
maç var. Bu maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Bu haftalarda kaybedilecek puanlar bizi hedefimizden uzaklaştırabilir. Boluspor, mutlaka Süper Lig'e çıkmalıdır. Bank Asya 1. Lig'in bize bir getirisi yok" dedi.
Boluspor taraftarlarına da mesaj gönderen Çarıkçı, "Boluspor taraftarının büyüklüğünü herkes biliyor. Ancak bu sevgi verilen desteğe yansımalıdır. Biz ilk 2'den Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bunun için de ateşli taraftarımız tribünde daha fazla destek olmalı. Maç izlemeye gelen herkesi 90 dakika takımına destek vermeye davet ediyorum" diye konuştu.


Teknik direktör Serhat Güller ise, Adanaspor maçının kendileri için kırılma maçı olduğunun altını çizerek, "Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor maçını almış olsaydık, bugün konumumuz daha farklı olabilirdi. Boluspor'un bundan sonra ligde kalma mücadelesi veren takımlarla arka arkaya maçları var. Asıl bu karşılaşmalar bizim için zor. Lig son viraja girilirken, yeni başladı diyebiliriz. Zirve yarışı yapan takımlar sürekli puan kaybediyor. Son haftalarda ligde kalma mücadelesi veren takımlar arka arkaya puan topladı. Ligin stres arttı" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 15:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?