3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da galibiyet sevinci

Bank Asya 1. Lig'de Boluspor'un kendi evinde Adanaspor'u 3-1 mağlup ettiği maç sonunda ev sahibi takımda sevinç yaşanırken, Adana cephesinde üzüntü vardı.

Boluspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Adanaspor adına üzgünüm. Çünkü, 4 tane kırmızı kart gördüler. Sinirlerine hakim olamadılar ve çok agresif oynadılar. Maçta bir ara elektriklenmeler oldu. Ama biz daha sakin ve sinirlerine hakim taraftık. Bunun sonucunda da kazanmayı bildik. Adanaspor'a da geçmiş olsun diyorum" dedi.

Demirbakan, "Çok güzel oynayarak bu başarıyı sağlayan oyuncularımı kutluyorum. Hepsiyle gurur duydum. Daha önce de dediğim gibi ileriye doğru bir gidiş var. İnşallah, makro sistem olarak da Mayıs ayından itibaren daha da iyi olacağız. Rakibin uzun süre 10 kişi oynaması ve skorun da 3-0 olması da bir ara gevşememize neden oldu. Ama maçın genelinde iyiydik. Futbolcularımın hepsine teşekkür ederim. Çünkü, kazanırlarsa onlar kazanacak ama kaybedersek ben üzerime alırım hiç merak etmesinler" diye konuştu.

Adanaspor yardımcı antrenörü Coşkun Yılmaz ise kırmızı kartlar nedeniyle oyun düzenlerinin bozulduğunu söyledi. Yılmaz, "Hakem hatalarının arkasına sığınmaya gerek yok. Kötü oynadık ve yenilgiyi hak ettik. Ligin en kötü maçını oynadık. Mazeret uydurmaya gerek yok. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız" dedi.
Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı da oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi. Boluspor'un her geçen hafta daha iyi oynadığını belirten Çarıkçı, "Oyuncularımı kutluyorum. Haftalardır beklenen oyunu bu maçta sergilediler. İlerleyen haftalarda daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 10:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?