3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da hayat normale döndü

BOLUSPOR'DA HAYAT NORMALE DÖNDÜ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da, Adanaspor deplasmanında alınan 2-1'lik Adanaspor galibiyeti sonrasında moraller yerine gelirken, teknik direktör Levent Eriş hücum futbolu oynamaya devam edeceklerini söyledi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Eriş, hücum futbolu oynamaya devam edeceklerini ifade ederek, "Oynamamız gereken ne varsa onu oynayacağız. Sahada kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Rakibi kendi sahasına hapsederek defansımızı kontrol altında tutacağız. Ben hücum oynarken oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Güvendiğim için hücum futbolu oynayacağız. Dolayısıyla takımla kazanmak için pozisyon da vereceğiz. Bunu en aza indireceğiz. Değişimin içindeyiz. Gecen seneki kadrodan 3 oyuncu oynuyor. Bu

değişim zaman alabilir. Pozisyon bulmak adına zorlanmıyoruz. Elimizde yetenekli arkadaşlarımız var. Futbolda kazanmak istiyorsak riskleri göze alacağız" dedi.

Adanaspor'da teknik direktör değişikliğinin galibiyete etkisi olup olmadığı yönündeki sorusuna ise, "Maçtan önce Adanaspor'dan 4 tane oyuncu ile sorun yaşandı. Dolayısıyla kadro dışı kalan oyuncuların etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü 3 tane çok kaliteli oyuncuyu kadrolarına kattılar. Adanaspor'un farklı bir motivasyonla oynamalarını da anlayışla karşılıyorum. Giden hocalarına karşı sitem etmek için galip gelmek istediler. Zor maç oldu. Seyircisiz oynamak bizim için avantajdı. Kazanmayı bildik.

Bizim için zor maç oldu. Adanaspor gibi geçen senenin flaş ekibini deplasmanda yenmek bizim için önemli. Çok sıcak vardı. Rakipten daha fazla mücadele etmeye çalıştık" diye konuştu.

Bu hafta oynanacak Tavşanlı Linyitspor karşılaşması ile ilk kez kendi seyircisi önünde sahaya çıkacak olan Boluspor'da tecrübeli teknik adam taraftarlardan destek istedi. Eriş, "Seyircimizin bizi özlemle beklediğini biliyorum. Hem onlar hem de bizim için çok önemli. Birbirimizi çok özlediğimizi düşünüyorum. Oyunun başından sonuna kadar destek istiyoruz. Bu takımın en önemli parçaları olduğunu kanaatindeyim. Farklı bir bütünlük içinde olduğunu düşünüyorum. Futbolcularımızın zaman zaman göstereceği kötü

performansta bile destek vermelerini istiyorum. Bütün seyircilerimizi aracılığınızla selamlıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 13:27:00
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 13:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?