3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da hazırlıklar sürüyor

BOLUSPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Çanakkale Dardanelspor karşılaşmasının hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör Mustafa Uğur, "Üç puan için yola çıkacağız" dedi.

Geçen hafta evinde Kayseri Erciyespor'a 2-1 mağlup olarak büyük üzüntü yaşayan ve Karşıyaka'nın kendi seyircisi önünde Karabükspor'la berabere kalmasından sonra büyük fırsatı kaçıran Boluspor'da çalışmalar sürüyor. Bu hafta sonu deplasmanda Çanakkale Dardanelspor'la zorlu karşılaşmaya çıkacak olan kırmızı-beyazlı takımda hazırlıklar aralıksız sürerken, Teknik Direktör Mustafa Uğur, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi. Kayseri Erciyespor karşısında ummadıkları bir yenilgi aldıklarını söyleyen

Uğur, bu mağlubiyeti Çanakkale deplasmanında telafi etmek istediklerini belirtti.

Geride kalan 6 haftada tek hedeflerinin Boluspor'u play-off'a taşımak olduğunu söyleyen Mustafa Uğur, "Geride kalan haftalarda ummadığımız puan kayıpları yaşadık. Bu yüzden hedefimize bir türlü ulaşamadık. Şuan da tek düşüncemiz Boluspor takımını play-off'a taşımak. Çanakkale maçını kazanmamız gerekiyor. Futbolcularıma güveniyorum. Zorlu deplasmanda tek amacımız 3 puanı hanemize yazdırmak olacak. Daha fazla puan kayıplarına tahammülümüz yok" dedi.

Diğer yandan, kırmızı-beyazlı takım bugün yaptığı antrenmanla Bolu'daki son hazırlıklarını tamamladı. Yarın sabah karayoluyla Çanakkale'ye gidecek olan takım son hazırlıklarını burada yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 15:34:01
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 15:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?