3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da hazırlıklar sürüyor

BOLUSPOR'DA GİRESUNSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Giresunspor maçının zor geçeceğini ifade ederek, "Sezonun ilk maçları her zaman oldukça bilinmedik geçer, beklenmedik şekilde biter. Hazırlık maçları ile lig maçları çok farklıdır. Bu anlamda Boluspor olarak, Giresun'da bizi önemli bir karşılaşma bekliyor. Giresunspor yeni oluşmuş bir ekip ve Bank Asya'nın çok değerli oyuncularını bir araya getirmiş bir takım. Bu yüzden bizi oldukça zor bir maç bekliyor. Baktığımız zaman ligde hangi maç kolay, hangi maç basit.

Hiçbir maç basit ve kolay geçmeyecek. Böyle bir ekip karşı bizde iyi bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bizim ligden beklentilerimiz var. Bu anlamda da iyi bir takıma karşı alınabilecek iyi bir sonuç, gelecek haftalar için bizi motive edecektir. Bu maçtan sonra iki hafta müsabakamız yok. Bu maçtan alacağımız kötü bir netice bu iki haftanın sıkıntılı geçmesine neden olur. Bunları istemiyoruz, bu nedenle Giresun'da sahaya neyimiz var, neyimiz yok, hepsini koyacağız, oradan da başarılı bir sonuçla döneceğiz" dedi.

Sezon başı hazırlıklarını fire vermeden geçirdiklerini ifade eden Levent Eriş, "Ligin başlamasına 4 gün kala istediğimiz her şeyi yönetim kurulu bize sundu. Hedeflediğimiz beklentilerimizin oluştuğu hangi oyuncu varsa, yönetim kurulumuz bu oyuncuları kadromuza dahil etti. Hem bugünü hem de geleceği kurtarma adına önemli transferler yaptık. Tüm bunlar benim kendi düşüncem. Ama gelecek adına önemli bir oyuncu grubu ile yola çıkıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 12:58:00
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 13:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?