3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da iki imza daha

Boluspor, dış transferde Eskişehirspor'dan Ömer Yalçın ve MKE Kırıkkalespor'dan Lokman Akyıldız ile anlaştı.


Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı'nın yanı sıra çok sayıda yönetici ve taraftar katıldı. İki yeni oyuncuyu daha kadrolarına katarak güçlü bir ekip kurduklarını söyleyen Başkan Çarıkçı, "Bugüne kadar birçok kaliteli ve genç oyuncuyu renklerimize bağladık. Hedefimize ulaşmak için çizdiğimiz yoldan ilerliyoruz. Hedefimiz bizi Süper Lig'e taşıyabilecek bir kadro kurmak. Bu sezon Bank Asya 1. Lig'de iddialı bir takım olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Son olarak Eskişehirspor'un forveti Ömer Yalçın ve MKE Kırıkkalespor'dan sol kanat oyuncusu Lokman Akyıldız ile anlaştık. İnşallah bize faydalı olurlar" dedi.
Kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Ömer Yalçın ise, "Her zaman hedefi olan kulüplerde oynamayı istedim. Boluspor da benim hedeflerim doğrultusunda tercih ettim bir kulüp. Geçtiğimiz yıllarda başarılı bir grafik çizdiler. Bu sezon inşallah Boluspor formasıyla Süper Lig sevinci yaşamak istiyorum. Süper Lig'de de kalıcı olmak istiyorum" diye konuştu.


MKE Kırıkkalespor'dan transfer edilen 20 yaşındaki genç oyuncu Lokman Akyıldız da, "Öncelikle genç yaşta Boluspor gibi bir takıma gelmek benim için büyük bir gurur. Bugüne kadar hedeflerim hep üstler oldu. İnşallah Boluspor benim için bir basamak olacak ve ben de Boluspor'un başarısında katkı sağlamaya çalışacağım. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 19:09:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?