3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da kenetlenme buluşması

BOLUSPOR'DA KENETLENME BULUŞMASI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da birlik beraberlik mesajlarının ardından Başkan Necip Çarıkçı ve basın mensupları bir araya geldiler.

Ligde geride kalan 25 haftada topladığı 36 puanla 7. sırada bulunan Boluspor'da kenetlenme çağrısının ardından Başkan Necip Çarıkçı ve basın mensupları bir araya geldi. Boluspor'un ele alındığı buluşmaya AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun, Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Bu sezon zor günler geçirdiklerini söyleyen Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, "İki sene önce hedef koymuştuk. Hedefimiz 3. yılda şampiyon olmaktı. İlk iki sene Play-off'ta oynadığımız final ile yarı final maçlarını kaybettik. Bu sene bütün basınımızın, taraftarımızın istediği bir şampiyonluk vardı. Maalesef şu anki olduğumuz puan durumu başta bizleri memnun etmemektedir. Tabi bu kadar sezon başındaki ümitlerimize rağmen maçlarda aldığımız sonuçlar başta beni ve hepimizi sıkıntılı döneme soktu" dedi.

Bu sezon kendisinin ve ekip arkadaşlarının hataları olduğunu söyleyen Çarıkçı, "Son 5 yılda çok büyük mesafeler kaydettik. Bunda da basınımızın, taraftarımızın, başta belediye başkanımızın ve vekillerimizin bütün herkesin çok büyük faydasını gördük. Artık burada yapmamız gereken özellikle yarınki Altay maçında alacağımız 3 puan tekrar bizi bir Play-off maçlarına kazandırabilir" diye konuştu.

Çarıkçı, bu sene Play-off maçlarına kalmaları halinde yapacakları üç maçta şampiyon olma şanslarının çok yüksek olduğunu belirterek, takıma güvenliğini ifade etti. Çarıkçı, kalan 9 maçta herkesten destek beklediklerini vurgulayarak konuşmasını şöyle tamamladı:

"İnşallah şampiyon olacağız, olamasak da sezon sonunda bizim hatalarımız varsa onları hep beraber masaya yatıracağız. Amaç burada Boluspor'un iyi olması, o anlamda eğer hatalarımız varsa bu da sonuçta Boluspor'dan dolayı yapılan bir hatadır."

Sohbet havasında geçen buluşmanın ardından gazeteciler ve yönetim kurulu üyeleri beraber objektiflere poz verdiler.

BOLUSPOR'DA KENETLENME BULUŞMASI
BOLUSPOR'DA KENETLENME BULUŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 13:50:01
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 17:22:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?