3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da motivasyon yüksek

BOLUSPOR'DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, teknik patron Levent Eriş, oyuncularını yeni sezona müthiş motivasyonla hazırlıyor.

Boluspor tam gaz çalışmalara devam ederken, oyuncuların istekli çalışması Teknik Direktör Levent Eriş fazlasıyla mutlu ediyor. Eriş yapılan antrenmanlarda futbolcularının beynini yıkıyor. Tecrübeli teknik adam oyuncularına, "Hepimiz buraya tarih yazmaya geldik. Boluspor'un şanlı tarihine altın harflerle yazılacaksınız. Sizler bu ligin en kaliteli oyuncularınız. Sizi izleyen ve destekleyen binlerce kişiyi mutlu etmek için çok çalışacağız. Herkes sizden korkacak. Bu takımda kimsenin kimseye üstünlüğü yok.

Biz bu yarışı en önde bitireceğiz. Dünyanın en iyi oyuncularını burada toplasak ve birlik beraberlik olmasa ne yazar. Biz, birlik olduk ve kenetlendik. Bu yoldan dönmek yok" dedi.

Levent Eriş sözlerinin devamında, "Saha içersinde arkadaşınızın hatasını gördüğünüzde canınız kanınız arkadaşınız için daha çok koşacaksınız. Çünkü o senin canın. Hepinize çok güveniyorum. Bütün zorlukları başaracak güçtesiniz. Bugün ne kadar çok çalıştığınızı düşünün. Hepiniz pırlanta gibi oyuncularsınız. Sizlere sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum. Biz mükemmel bir takım olacağız. Hepinizle şimdiden gurur duyuyorum. Bana ve teknik heyetime inanın ben sizlere sonuna kadar inanıyorum. Allah bu yolda

bizi mahcup etmesin" şeklinde konuştu.

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş antrenmanda öğrencilerine ilk etapta istasyon çalışması yaptırdı. Futbolcularını sık sık uyararak dikkatli olmalarını isteyen tecrübeli teknik adam çalışmanın son bölümünde çift kale maç oynattı.

Çok sayıda taraftarın izlediği antrenmanın çift kale bölümünde gözler Fabbiano Oliveira'daydı. Brezilyalı oyuncunun top ayağına geldiğinde antrenmanı izleyenler büyük heyecan yaşarken, Oliveira kendine yakışır bir gol attı. Ceza sahası içine atılan topla buluşan golcü oyuncu topu kaleci Atacan'ın üstünden mükemmel aşırtarak fileleri havalandırdı. Gol sonrası antrenmanı izleyen taraftarlar Oliveira'yı alkışladılar.

BOLUSPOR'DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
BOLUSPOR'DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 12:08:03
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 13:51:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?