6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Boluspor'da Play-off' sevinci

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 3. Gurup'ta mücadele eden Boluspor, Maltepespor deplasmanında aldığı 4-1'lik galibiyet sonrası Play-off'a çıkmayı garantiledi. 

Boluspor taraftarı karşılaşma sonrası kente gelen Boluspor kafilesini büyük coşku içerisinde karşıladı. Taraftarlar, İzzet Baysal Caddesi boyunca takımlarına destek verdi. Boluspor Teknik Direktörü Ali Güneş, Boluspor'un hak ettiği yere yavaş yavaş ilerlediğini belirterek "Futbolcumuzla, teknik heyetimizle, yöneticilerimizle, taraftarımızla büyük bir galibiyet aldık. Boluspor'un bu galibiyetleri devam edecek. Biz Boluspor olarak iyi yoldayız. Daha da iyi galibiyetler alacağız. Play-off'a çıkmayı garantiledik. Futbolcularım yürekleriyle mücadele etti. Hepsini kutluyorum. Bizi burada yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Emin adımlarla hedefimize ilerliyoruz" dedi. 

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ise, Play-off'a çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Play-off'a çıktığımız için çok sevinçliyiz. Teknik heyet ve tüm takımı kutluyorum. Bizleri bu deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Artık tek düşüncemiz Play-off karşılaşmaları. Yapacağımız transferlerle kadromuzu güçlendireceğiz. Taraftarlarımızla birlikte Lig A'ya çıkacağız" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2006 Perşembe 19:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?