30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Boluspor'da yaprak dökümü

BOLUSPOR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da, dün yapılan kongre sonrası 7 yıldır transfer işleriyle ilgilenen Recep Aydoğanlı yönetime girmedi.

Geride kalan sezonda hedefine ulaşamayan ve sıkıntılı günler geçiren Boluspor'da bir yıl aradan sonra tekrar Necip Çarıkçı dönemi başladı.

Tek listeyle girdiği kongrede 6 yıl görev yaparak koltuğu Emin Semercioğlu'na devreden Çarıkçı, aradan geçen bir yılın ardından tekrar başkanlığa seçildi. Çarıkçı başkanlığındaki Boluspor'un yeni yönetiminde 45 kişi yer alırken, eski yönetimden birçok ismin listede yer almadığı görüldü. Bu isimlerden en dikkat çekici olanı ise Recep Aydoğanlı'ydı. Necip Çarıkçı'nın 2004-2005 yılında kulübü devraldığı dönemde yönetime giren ve 7 yıldan bu yana kırmızı beyazlı takımın transfer sorumlusu olan Recep Aydoğanlı, yeni yönetimde yer almadı.

Yeni oluşturulan yönetime Recep Aydoğanlı'nın dahil olmaması üzerine transfer işleriyle Osman Gürsoy, Dursun Kayman, Ercan Albayrak, Hüseyin Kayalıoğlu ve Ervani Alemdar'ın görevlendirildiği açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2011 Çarşamba 17:06:03
Güncelleme :6 Haziran 2011 Pazartesi 14:44:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?