3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da yeni başkan Semercioğlu

BOLUSPOR'UN YENİ BAŞKANI EMİN SEMERCİOĞLU OLDU

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da yapılan olağanüstü kongre sonrası Emin Semercioğlu aldığı 168 oyla Kırmızı-beyazlı kulübün 13. başkanı seçildi.

Necip Çarıkçı'nın görevi bırakmasından sonra olağanüstü kongre kararı alan Boluspor'da meraklı bekleyiş sona erdi. Yılmaz Becikoğlu ve Emin Semercioğlu'nun aday olduğu kongre yoğun katılımla gerçekleşti. Yıllar sonra ilk kez çift listeyle seçime giden Kırmızı-beyazlı kulüpte yeni başkan 168 oyla Emin Semercioğlu seçildi. Kullanılan 272 oyun 168'ini Semercioğlu alırken, diğer başkan adayı Yılmaz Becikoğlu ise 103 oy aldı. Sandıktan çıkan 1 oy ise boş çıktı. Sonuçların açıklanmasından sonra yeni yönetim ve

taraftarlara seslenen Emin Semercioğlu, "Öncelikle bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Üzerimize zor bir görev aldığımızın farkındayım. Bizler Boluspor için bugün burada bir araya geldik. Herkesle kucaklaştık. Samimi ortamı oluşturan kardeşlerime ve ağabeylerime teşekkür ediyorum. Boluspor'u layık olduğu yere taşımaya geldik. Herkese hayırlı olsun" dedi.

Kongre sırasında gergin anlar da yaşandı. Başkan adayı Yılmaz Becikoğlu, delege olmayan bir şahsı kongre salonuna sokmak isteyince ortalık gerildi. Emniyet güçlerinin kural gereği delege olmayan şahsın içeriye giremeyeceğini söylemesi üzerine tartışmalar büyümeden sona erdi. Seçimin ardından Boluspor tesislerine giden Emin Semercioğlu'na taraftarlar büyük destek verdi. Yeni başkan, taraftarlarla karşılıklı tezahüratlar yapıp kulüp binasından yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaptı.

BOLUSPOR'UN YENİ BAŞKANI EMİN SEMERCİOĞLU OLDU
BOLUSPOR'UN YENİ BAŞKANI EMİN SEMERCİOĞLU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 22:07:04
Güncelleme :16 Mayıs 2010 Pazar 14:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?