3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'da yüzler gülüyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 1-0'lık galibiyet, gerginlikleri sona erdirdi.


Geçtiğimiz hafta taraftar grubu Yarenler'in yaptığı basın açıklaması sonrasında oluşan olumsuz hava, alınan galibiyet ve puan sıralamasında 6 sıra birden yükselmenin moraliyle dağıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesinde gözler, Teknik Direktör Serhat Güller'deydi. Mağlubiyet sonrasında gönderileceği yolundaki söylentiler kulaktan kulağa yayılırken, Serhat Güller oyuncularına soyunma odasında duygu dolu bir konuşma yaptı. Güller, oyuncularına sahada aslanlar gibi savaşmalarını isteyerek, "Bu karşılaşmanın hepimiz için zor olacağını biliyorum. Sahaya çıkın ve aslanlar gibi savaşın. Bu maç dönüm maçımız. Kazanırsak çıkışa geçeceğiz. Kazanacağınızdan şüphem yok. Çıkın ve beni mahcup etmeyin" dedi.


Öte yandan, camia içinde yaşanan gerginlikler galibiyet sonrası sona erdi. Bu hafta deplasmanda oynanacak Sakaryaspor karşılaşmasında kilitlenen Boluspor'da Cem ve Ilgar Gurbanov'un dışında sakat bulunmuyor.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 18:04:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?