3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'dan 5 yıldızlı tesis

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'un taraftarları yeni sosyal tesislerine kavuşuyor.


İzzet Baysal Caddesi Katlı Otopark yanında bulunan ve 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği tarafından yaklaşık 5 aydır çalışmaları devam eden sosyal tesisler için sona gelindi. İçinde her türlü sosyal imkanın olduğu tesisler Boluspor taraftarının birlik beraberliğini de artıracak. Toplantı salonu, televizyon ve çeşitli spor aktivitelerinin yapılabileceği sosyal tesisler, yarın saat 17.00'de hizmete açılacak.


Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu anımsatarak tüm futbol kulüpleri taraftarlarını, derneklerini ve spor camiasının tüm fertlerini açılışa davet eden 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatih Gündüz, "Boluspor taraftarı yeni sosyal tesisleri ile yeni sezona daha güçlü girecek. Bu tesislerin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Boluspor taraftarı bundan böyle daha güçlü olacaktır" dedi.


Yarın yapılacak açılışa Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, diğer kulüplerin yönetici ve taraftarlarının katılması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 12:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?