3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'dan önemli açıklama

BOLUSPOR'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor Basın Sözcüsü Hasan Aksoy, camiaya mesaj göndererek, "Hepimizin varlığı Boluspor'un varlığına bağlıdır" dedi.

Geçen haftayı 4-0 gibi farklı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle kapatan Boluspor'da moraller yerine geldi. Play-off'a katılabilmek için Karşıyaka'yla arasındaki puan farkını bire indiren Kırmızı-beyazlı takımın Basın Sözcüsü Hasan Aksoy, kulübün resmi internet sitesinde önemli açıklamalar yaptı. Hedefe giden yolda sorumluluğun sadece yönetenlerde olmadığını belirten Aksoy, "Bilindiği üzere geçtiğimiz Altay maçı öncesinde ve sonrasında yaşamış olduğumuz olaylar hepimizi son derece üzmüştür.

Kuşku yok ki Boluspor camia olarak bir bütündür. Hiç kimsenin diğerine üstünlüğü söz konusu olamaz. Çünkü hepimizin varlığı, Boluspor'un varlığına bağlıdır. Üstünlük ise, yapılan hizmetlerle doğru orantılı olduğu gibi bu yolda Boluspor'un menfaatleri doğrultusunda çalışan herkes, camianın baş tacıdır. Hedefe gidilen yolda karşılaştığımız zorluklar, hepimizi camia olarak zaman zaman baskı altına sokarak hata yaptırmakta ve istemediğimiz hadiselerle karşı karşıya getirebilmektedir. Bu tür zor zamanlarda ise

yapmamız gereken şey, karşılaştığımız sorunların üzerine sorun koymak değil, aksine sorunları azaltıcı tavırlar sergilemek olmalıdır. Boluspor'un hedefe giden yoldaki sorumluluğu tek başına Boluspor'u yönetenlerin değildir. Bu sorumluluk, Boluspor'u yaşayan ve soluyan hepimizindir" diye konuştu.

Üst sıralarda yer alan rakiplerin iki haftadır puan kaybetmesiyle Play-off şanslarının daha da arttığını söyleyen Hasan Aksoy, "Bundan dolayıdır ki Altay maçında meydana gelen olayların getirdiği gerginlikler karşısında camianın olmazsa olmazlarından olan taraftarımızla sporcularımızın karşı karşıya gelmesine yönetim kurulumuzun kayıtsız kalması düşünülemez. Tüm sporcularımızın camiamıza karşı sorumlulukları vardır. Bu sorumluluklar ise, profesyonel birim yönetmeliğimizde açıkça belirtilmiştir.

Dolayısıyla yapılan bu yanlışlıklar karşısında futbolcularımızın dikkati çekilmiş ve gerekli olan yaptırımlar uygulanmıştır. Bu aşamadan sonra yapılacak tek şey gerginliği artırmak değil, azaltmak olmalıdır. İnanıyoruz ki sporcularımız da, taraftarlarımız da bunun bilinci içindedirler. O zaman yapılacak en doğru hareket; hedefe gidilen yolda, sorumluluklarımızın Boluspor menfaatleri doğrultusunda olmasıdır. Bu anlayışın tüm camiada var olduğuna da şüphemiz yoktur. Profesyonel futbol takımımız; son

haftalarda aldığı üst üste galibiyet ve rakiplerinin puan kaybetmesi ile sezon öncesi amaçladığı başarıyı bir kez daha yakalama fırsatı bulmuştur" şeklinde konuştu.

Yönetim kurulu, haftalık yaptığı toplantının ardından bu hafta sonu oynanacak olan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının bilet fiyatlarını da belirledi. Aksoy, "Bu bağlamda, rakiplerimize hissettirmemiz gereken iç saha seyirci baskısına daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, önümüzdeki pazar günü oynanacak Kayseri Erciyes karşılaşmasına tüm taraftarlarımızın takımını yalnız bırakmayacağını ve gerekli desteği vereceğine inancımız tamdır. Aynı zamanda Yönetim Kurulumuzca, Kayseri Erciyes karşılaşmasının maç

bilet fiyatları Kapalı tribün 20 TL, Maraton tribün 10 TL ve Kale arkası tribün de 5 TL olarak belirlenmiştir" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 16:20:02
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 17:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?