6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Boluspor'dan Yılmaz'a ziyaret

Türkiye 2. Ligi B Kategorisi 4. Grup takımlarından Boluspor'un Kulüp Başkanı ve teknik kadrosu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. 

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ve teknik kadro Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret ederek destek istedi. Boluspor Teknik Direktörü İsmail Taviş, Bolu Belediye Başkanı Yılmaz'a teşekkür ederek, "Ekibimiz adına size çok teşekkür ediyorum. Maddi manevi her zaman yanımızda olduğunuzu görüyoruz. Başarılarımızda sizin de çok büyük payınız var. Camiamızın büyük bir hedefleri var. Bu hedefe sizin desteklerinizle ulaşmak istiyoruz. Aynı desteği biz de bir Bolulu ve Bolusporlu olarak sizinle paylaşmak istiyoruz ve çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la beraber 3 yıldır uyumlu birliktelik içinde olduklarını belirten Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, gerçekleşen bu ziyaretle farklı bir mesaj vermek istediklerini belirterek, "Sayın Başkanımla beraber 3 yıldır bütün maçlarımızda beraberiz. Belki ilk defa bir teknik direktörümüz belediye başkanımıza ziyarete geldi. Bundan da herkes şunu bilmeli ki, Boluspor Yönetim Kurulu, hocamızın yanında. Bu bağlamda tüm teknik ekip, yönetim kurulu ve başkanımızla beraber, Boluspor'u olması gereken yerlere götüreceğiz. Başkanımızın desteklerini unutamayız" diye konuştu. 

Boluspor efsanesinin yaşandığı dönemlerde bu başarılara imza atan futbolcuların, şimdi Boluspor'un başarısı için teknik kadroda verdikleri mücadeleden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da eski günlerdeki heyecanın tekrar yaşanacağına inandığını belirtti.
iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2006 Perşembe 16:53:27
Güncelleme :12 Ekim 2006 Perşembe 16:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?