3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bolusporluların yeni tesis heyecanı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'da taraftarlar yeni yapılan tesisler için gün sayıyor.


1965 Taraftarlar Derneği'nin hizmet binası için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Dernek Başkanı Kamil Yılmaz, "Çalışmalar son aşamaya geldi. Boluspor taraftarına layık bir tesis yapıyoruz" dedi.


Tesislerde, sosyal hayata dair her türlü aktivite yer alacak. Ayrıca Boluspor taraftarı için özel toplantı salonunun bulunduğu tesisin bitirilmesi için çalışmalar son aşamaya geldi.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı'nın da destekleriyle yapımı devam eden tesisler Boluspor taraftarının gururu olacak. Yapılacak olan tesisin tüm Boluspor taraftarının hizmetinde olacağını ifade eden 1965 Taraftarlar Derneği Başkanı Kamil Yılmaz, "Sona geldiğimiz bu tesis çalışmalarının haklı gururunu yaşıyoruz. 2008-2009 futbol sezonunda Süper Lig hedefi olan Boluspor takımıyla biz de bu şampiyonluğu bu tesislerle birlikte yaşamak istiyoruz" diye konuştu.


Boluspor taraftarının birlik olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Tesislerimize derneğimizin üyesi olmayan taraftarlarımızı da bekliyoruz. Biz bir bütünüz. Bolu'ya gelen rakip taraftarları da tesislerde ağırlamak istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 13:37:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?